Haku kilpailutiimeihin vuodelle 2022

12.12.2021

Haku kilpailutiimeihin käynnistyy!


Aloitamme Kylmän Ratsastustallilla kilpailutiimi toiminnan vuoden 2022 alussa. Tiimejä on kaksi: koulu- ja estetiimi. Koulutiimiläisten tavoitteet ovat tulevalla kaudella pääsääntöisesti kouluratsastuksessa kilpailemisessa, kun taas estetiimiläisillä esteratsastuksessa. Halutessasi voit hakea mukaan myös molempiin tiimeihin. Mukaan voi hakea niin tallin hevosilla kuin yksityisilläkin. Tiimit ovat tarkoitettu Kylmän Ratsastajien jäsenille, joilla on tavoitteita joko seura- tai aluetasolla kilpailemisessa, kotitallilla tai isommillakin kisakentillä. Tiimiin voi hakea mukaan, vaikka kilpailu-ura olisi vasta aivan alkutekijöissä.

Tiimeille järjestetään noin kolmen viikon välein valmennustyyppiset tunnit, joissa jokainen tiimiläinen harjoittelee oman tasonsa ja tavoitteidensa mukaisia tehtäviä nimetyn hevosen kanssa. Lisäksi tiimiläiset sitoutuvat osallistumaan viikoittain ratsastustunneille Kylmän Ratsastustallilla. Kilpailutiimejä vetää Anne Avonius. Viikkotuntien, sekä kilpailutiimien omien valmennustuntien lisäksi tiimiläisiä kannustetaan osallistumaan myös tallilla vierailevien ulkopuolisten valmentajien valmennuksiin.

Kilpailutiimien toiminta aloitetaan tammikuussa 2022 tapaamisella, jossa suunnitellaan yhdessä ratsastuksenohjaajan kanssa henkilökohtaiset tavoitteet jokaiselle ratsukolle.


Mitä tiimiläiseltä odotetaan?

·       Vahvaa halua ja sitoutumista itsensä kehittämiseen ja kilpailemiseen

·       Osallistumista säännöllisesti viikkotunneille Kylmän Ratsastustallilla

·       Osallistumista tiimien omille tunneille nimetyllä hevosella

·       Nimetystä hevosesta ja sen varusteiden puhtaudesta huolehtimista

·       Alaikäisiltä vanhempien tukea harrastamiseen ja kilpailemiseen


Mitä tiimiläinen voi odottaa?

·       Tukea, apua ja opastusta kilpailemiseen

·       Vakiohevonen käyttöön tiimien omille tunneille, valmennuksiin ja kilpailuihin

·       Oman ratsastuksenohjaajan tukea tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa

·       Muiden tiimiläisten tukea ja kannustusta


Hakuaika käynnistyy maanantaina 13.12.2021 ja päättyy sunnuntaina 26.12.2021.

Haku tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kylmanratsastajat@gmail.com. Vapaamuotoisessa hakemuksessa on tultava ilmi vähintäänkin hakijan ja hevosen nimi (halutessasi voit ilmoittaa useamman hevosvaihtoehdon), mihin tiimiin haet mukaan, tämänhetkinen taso (oletko kilpaillut kaudella 2021, millä tasolla?) sekä alustavat tavoitteet kaudelle 2022.  

Hakuajan päätyttyä tehdään tiimiläisten valinnat, ja ilmoitetaan valinnoista hakijoille torstaihin 30.12.2021 mennessä. Valinnoissa painotetaan erityisesti hakijoiden tavoitteellisuutta ja sitoutumista kilpailutiimiin, sekä kilpailemiseen.

Lisätietoja saat suoraan tiimien vetäjältä Annelta tai voit myös laittaa kysymyksesi yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. 

(c) Jenni Kortetjärvi