Kylmän Ratsastajat ry

Kylmän Ratsastajat ry, KyRa, perustettiin vuonna 1989. Seuran toimipaikkana on Kylmän Ratsastustalli. Jäseniä seurassa on noin 80. Kylmän Ratsastajat järjestävät seuratason koulu- ja esteratsastuskilpailuja keväisin ja syksyisin.

Kylmän Ratsastajat on ollut edustettuna myös muiden seurojen järjestämissä ratsastuskilpailuissa ympäri Suomea, usein menestyksekkäästi! Lisäksi seuran jäsenet ovat olleet ahkerasti mukana toimimassa muiden urheiluseurojen kanssa.

Kilpailujen lisäksi Kylmän Ratsastajat järjestävät erilaisia tapahtumia mm. avoimia ovia tallilla, ulkoilupäiviä ja perinteisen seuraretken. Keväällä ja syksyllä järjestetään sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset, joihin kaikilla Kylmän Ratsastajien jäsenillä on mahdollisuus osallistua.

Jäsenmaksut 2021

SENIORIJÄSEN59€
JUNIORIJÄSEN52€
PERHEJÄSEN36€

1.9. ALKAEN LOPPUVUODEN JÄSENMAKSU -50%

Jäseneksi liittyminen

Kylmän Ratsastajien jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla nimesi, osoitteesi, henkilötunnukseksi ja sähköpostiosoitteesi seuran jäsensihteerille Maria Kumpulaiselle  (maria.k1@windowslive.com). Liittymisen jälkeen sinulle saapuu lasku Suomen Ratsastajainliitolta, jonka maksamalla jäsenyytesi on voimassa seuraavaan jäsenmaksun maksuajankohtaan asti.

Jäsenyyden päättäminen

Jäsenyytensä voi lopettaa tekemällä siitä kirjallisen ilmoituksen seuran jäsensihteerille Marialle (maria.k1@windowslive.com) tai seuran hallitukselle (kylmanratsastajat@gmail.com). Jäsenyyden päättämisestä on aina tehtävä ilmoitus. Pelkkä jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä merkki halusta erota seurasta.