Umpihankifutis

KyRa junnut vs. KRS junnut


Pari viikkoa sitten KRS:n junnut haastoivat meidät pelaamaan umpihankifutista. Me keräsimme joukkueen junnuista ja saimme vahvistukseksi yhden sennun, Katjan (vaikka kyllähän se meidän juniorista käy...) :) Kokosimme joukkuetta vielä viimeiseen asti ja kokoonpano muuttuikin ihan viimehetkellä. Pari jäi pois, mutta aioimme selvitä. Kerkesimme harjoitella kerran ennen ottelua.


Lauantaina 27.3.2010 klo. 12.45 kokoonnuimme tallilla ja lähdimme kimppakyydeillä Kuluntalahteen. Oikeastaan olimme Johanna kanssa hieman myöhässä ja ensimmäiset kyydit olivatkin jo lähdössä, kun me vasta kävelimme tallille. Pääsimme kuitenkin kaikki perille 13.30 mennessä, kun pelin oli tarkoitus alkaa. Meidän joukkueen pelaajilla luki poskissa KyRa ja suurin osa oli pukeutunut johonkin siniseen kuten oli sovittu. Kahlasimme syvässä lumessa kentälle ja päätimme aloituskokoonpanon. Pelaajia vaihdettiin lennosta vauhdilla, sillä lumessa kahlaaminen ja pallon perässä juokseminen oli todella rankkaa.


Teimme ensimmäisen maalin heti pelin alkuvaiheessa ja se nosti fiilistä heti. Johanna oli meidän ”maalitykki”, joka avasi pistetilin. KRS:n joukkueessa oli lähinnä isompia junnuja, kun meidän joukkueessamme oli myös pienempiä mukana. Pelasimme hyvin yhteen, vaikka muutama vastapuolen maali pääsikin puolustuksen läpi. Pidimme puolessa välissä tauon, jolloin sai käydä juomassa ja vaikkapa lämmittelemässä tallissa. Tässä välissä otettiin myös joukkuekuvat, sekä kuvat koko porukasta yhdessä.


Ja takaisin pelikentälle! Nyt viimeistään pääsivät kentälle ne pelaajat, jotka eivät vielä edellisessä erässä sinne ehtineet. Jaksoimme hyvin loppuun asti ja vaihtopenkillä ollessa kannustimme muita pelaajia. Välillä joku kaatui ja pallo jäi pelaajien alle, mutta se ei tahtia haitannut. Peli oli kuitenkin leikkimielinen eikä säännöt olleet yhtä tarkat kuin oikeassa jalkapallossa. Turnaus sujui kuitenkin hyvässä hengessä ja kaveria autettiin tarvittaessa.


Peli päättyi meidän voitoksemme 7 - 3. Kävimme vielä paistamassa Nakkipaalissa makkaraa ja fiilistelemässä voittoamme. Vähän tämän jälkeen lähdimme kyydeillä takaisin tallille.


HYVÄ MEIDÄN TIIMI! :)


Lotta Eerola