Leirit

Kylmän tallilla järjestetään leirejä ja kursseja  kesäisin.

Leirit ovat täysihoitoleirejä eli leiriläisille tarjotaan 2 lämmintä ateriaa päivässä sekä aamu-ja iltapala. Leiriläiset majoittuvat tallin pihassa olevassa hirsimökissä. Mökin parvella on patjoista kasattu siskonpeti ja alakerrassa levitettävä sohva sekä leveä kerrossänky. Peseytymiset ja ruokailut tapahtuvat Annen kotona tallipihan piirissä.

Leireillä on ratsastusta 2 tuntia päivässä sekä teorian opiskelua ja käytännön harjoituksia hevosten parissa. Leiriläiset saavat leirin ajaksi hoitohevoset/ponit joko yksin tai kaverin kanssa hoidettavaksi.

Leiriläiset jaetaan ratsastustaitojen mukaan tasoryhmiin. Max. 6 ratsastajaa/ryhmä. Ratsastuksen opettajina toimivat Anne ja Hannele ja jokaisella leirillä leiriläisten tukena ja turvana on leiri-isoset. Ratsastustunneilla ratsastetaan maneesissa tai ulkokentällä koulua ja esteharjoituksia sekä istunta-ja leikkitunteja.  Myös maastossa käydään niin paljon kuin leiriläiset haluavat ja säät sallivat.

Suosituimpiin leiriohjelmiin kuuluvat tietysti leirikaste, hevosten kauneuskilpailut sekä leirikilpailut. Leireillä voi suorittaa hoito-ja ratsastusmerkkejä.

Lasten päiväkurssi kestää klo 9.30-15. Kurssilaisilla on 1 tunti ratsastusta päivittäin sekä teoriaa ja hevosten hoitoa, myös hoitohevoset/ponit. Kurssilaisille tarjotaan yksi lämmin ruoka päivän aikana.

Kaikki leiriläiset ja kurssilaiset ovat vakuutettuja.

LEIRI- ja KURSSIKESÄ 20241. 3-7.6       ESTELEIRI                                               430e                                                        

2. 10-14.6     YLEISLEIRI                                             430e                                                             

3. 17-20.6     LASTEN PÄIVÄKURSSI                   180e       TÄYNNÄ                                              

4. 24-27.6 LASTEN PÄIVÄKURSSI                         180e      TÄYNNÄ   

5. 24-27.6         AIKUISTEN KURSSI (ILTA)          180e

6. 1-5.7     YLEISLEIRI                                                  430e      4 paikkaa jäljellä                                                       

7. 8-11.7      LASTEN PÄIVÄKURSSI                    180e                                                                          
Leirien ja kurssien sisältö:

Leiri 1 on esteleiri, jossa keskitytään enemmän esteratsastuksen saloihin. Toki myös kouluratsastus ja maastoilu kuuluvat leirin ohjelmaan. Esteleirillä on täysylläpito.

Leirit 2 ja 6 ovat yleisleirejä, joissa ratsastetaan 2 tuntia päivässä. Leirillä mennään monipuolisesti koulua, kokeillaan esteitä, maastoillaan ja pidetään leikkitunnit. Leirin tuntisisältö suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa. Yleisleireillä on täysylläpito.

Lasten päiväkurssit 3,4 ja 7 sisältävät tunnin ratsastusta päivittäin, sekä hevosten hoitoa ja teoriaa. Päivän aikana tarjoillaan yksi lämmin ruoka. Päivän kesto on 9:30-15.

Aikuistenkursseilla 5  ratsastetaan 1h15min päivittäin. Tuntien sisältö kurssilaisten toiveiden  mukaan.TERVETULOA!!


Leirien ja kurssien varaaminen:

Tiedustelut ja varaukset Annelta p. 040 5092187 

Varausmaksu leireille on 100 euroa ja kursseille 50 euroa, joka sisältyy leirien ja kurssien hintaan. Varausmaksu maksetaan tilille FI4039390062893334