Apassionata 2009

Syksyllä 2008 Kylmän Ratsastajat alkoivat kerätä rahaa Apassionataan. Rahaa kerättiin muun muassa myymällä karkkeja ja vessapaperia. Syksy meni nopeasti rahaa kerätessä, ja viikko ennen lähtöä pidettiin viimeinen kokous, jossa katsottiin rahatilanne kuntoon ja aikataulu läpi.

Perjantaina 6.2. 2009 juna lähti vihdoin Helsinkiä kohti. 16 heppatyttöä oli lähtenyt intoa täynnä kohti Apassionataa. Matka sujui mukavasti jutellessa ja pelikortteja pelatessa. Kun juna saapui Pasilan asemalle, otimme tavarat ja lähdimme kohti hotellia. Hotellilla jaettiin huoneet ja siinä oli muutama tunti vapaata ennen esitystä.

Seitsemän aikaan lähdimme innokkaasti kohti Hartwall-areenaa, missä show esitettiin. Apassionata alkoi klo 20 ja kesti melkein klo 22:een. Esityksen nimi oli Grand Voyage eli Matka maailman ympäri. Siellä oli muun muassa kouluratsastusnäytöksiä hienoilla friiseillä ja islanninhevosnäytös, temppuja tekeviä minishetuja ja kasakkaratsastusta. Show oli hieno, ikimuistoinen ja erilainen elämys aikaisempiin reissuihin verrattuna.

Lauantaina 7.2. oli shoppailupäivä. Menimme metrolla Itäkeskuskeen, ja siellä oli kolme tuntia aikaa shoppaillla ja käydä syömässä.

Juna lähti iltapäivän päätteeksi takaisin kohti Kajaania Helsingin rautatieasemalta. Matka kului melko hitaasti shoppailusta väsyneenä, ja juna tuli Kajaaniin yhdentoista maissa.

Matka oli hieno elämys. Kiitokset kaikille reissussa olleille ikimuistoisesta matkasta.Johanna & Ira


(Kuvat on Merituulian ottamia)