SEURARETKI

14.3.2017

PERINTEINEN KYLMÄN RATSASTAJIEN SEURARETKI LÄHESTYY TAAS ELI SUNNUNTAINA 21.5.2017. TÄNÄ VUONNA MATKAAMME KUOPIOON KESKIMÄEN HEVOSTILALLE. AAMULLA LÄHTÖ TALLILTA KLO 9 JA PALUU NOIN KLO 18. HALUKKAAT VOIVAT RATSASTAA 45 MIN 20 EUROLLA. PERILLÄ KÄYMME SYÖMÄSSÄ VAIKKA ABC:LLÄ. LINJA-AUTOKYYDIN SEURA TARJOAA JÄSENILLEEN. RATSASTUKSEN JA RUOKAILUN JOKAINEN KUSTANTAA ITSE.

KAIKKI HALUKKAAT MUKAAN SEURARETKELLE TUTUSTUMAAN KESKIMÄEN HEPPOIHIN JA TILOIHIN!!

ILMOITTAUTUMISET 13.5 MENNESSÄ TALLIN SEINÄLLÄ OLEVAAN LISTAAN.

JOS PAIKKOJA JÄÄ, NIIN SEURAAN KUULUMATTOMAT PÄÄSEVÄT MYÖS MUKAAN MAKSAMALLA LINJA-AUTOSTA 10e.